CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Monday, February 02, 2009

KAsut atas Dulang..yeah...

cuti raya cina gi kuantan! east coast mall... ehehehe..sonot... pastu jumpa la NOSE.. confession.. ku sebenarnya... jarang masuk Nose walau slalu belek kasut... satu... slalu nya kat nose..kasut tirus2, halus2 and ku yang berkaki jantan ni jangan harap la nak look good in them..dua.. kat kl and tempat2 lain memang jangan haraplaaaa nak dapat saiz ku... tetiba... aritu tanpa begitu berniat..ada la sikit niat... terjumpa la... KASUT KU SUKA!! huhu... terus abangku suggest..

trus beli la yang... letak atas dulang...

ku pun tersipu siput...eheh... betul ni?

yelaa.... abang pun nak cari skali ni...

nyeyeheehe... apa lagi... amik ar... ku suka sebab dia ada bling2 sket...

tapi kasut abang aku la... haiya.. ku suka style..tapi color..em... dah dia nak..

takpe yang... atas hantaran biar lawa sikit...
betul jugala...alaa..suka ati dia laa... yang penting bagi ku sesuai dengan tema... black for me watever for him..hehe... so ni duit bulan ni... duit bulan depan? beg plak...

anyway... ujung bulan ni ada metrojaya warehouse sale friday 5 to saturday 6 kat Persada JB
perfume 70%!! wuhu... so ... maybeee.... tengok dulu..jangan tamak....eheh

PS:berkenaan WINTER WEDDING..tengok gambar penuh kat sini kay..lau ku tiru dia mara tak...... Majlis Persandingan Andy & Azura di Dewan Merak Kayangan, Balai Felda.

8 comments:

Ladynoe™ said...

comelnye kasut hantaran. Kasut hantaran saya jenuh nak cari sampai 8 jam shopping semata-mata nak cari kasut je. Itu pun saya punya kasut cari 2 jam je. lagi 6 jam, kasut encik tunang. cerewet betul.

Ms D said...

kita lau cari kasut memang camtu...da suka trus amik..cik abang kita pun cerewet la... men kutuk pempuan cerewet...actually diorang lagiii cerewet! huhu sapa stuju angkat tangan...

MyAishah said...

ish... ramai tol blogger nak kawen..
hehehehehe...
anyway, mari sama-sama rasakan debarannya...

:)

xeea said...

betul. (angkat tangan)

lelaki sangat cerewet bile nak beli barang. kalau boleh, semua shopping mall dia nak round dulu. tak mcm kita, nampak yg berkenan je, terus bayo. tak pikir 2-3 kali dah.

huuu

Ms D said...

kita da give up beli hadiah utk cik abang... pilih baju? huu.. dia tak pakai tak.. tak kena tu la ni la.. kasut pun gitu.. cian cik abg kita kutuk..tapi tu laa hakiki nye.. hehe bleh blog satu entry nih...

nad nazira said...

kalau dah jumpe yg berkenan beli je terus..pening kepale je nak carik lagi..takpun nnt kalau tido malam teringat2 sebab nyesal tak beli..=)

SINCHAN KPTM said...

yaaaa..saya setuju...lelaki lebih cerewet bli kasut berbanding pmpn...aritu nak bli kasut die je smpi 3 negeri pergi..just nak carik kasut die berkenan je...

nuratie said...

as salam... kang kata tak bagi salam laks.

ewah-ewah korang... mentang-mentang la orang laki jarang masuk sini, sedap mulut korang jer kata lelaki cerewet eh?! ahakssss...

ni cik non, aku nak cakap...

kitorang lelaki ni bukan cerewet, tapi bila membeli tu biar boleh pakai untuk semua jenis seluar yang kitorang ada, biar padan. untuk seluar jeans boleh masuk, untuk seluar kerja boleh sarung, untuk seluar trek boleh padan. duit pun jimat. biar la harga mahal, asal puas hati dan berbaloi.

bukan cam korang, pergi satu kedai, beli satu kasut warna pink sebab nak padan dengan blaus pink.

pastu gi kedai satu lagi beli kasut kaler hitam untuk seluar hitam.

pastu kedai depan lagi nu beli kasut kaler putih untuk kain kapan! la la la la...

sebab tu korang fikir korang tak cerewet, sebab korang boros, tak berjimat. tau tau baru pakai dua tiga kali dah tercabut tapak, dah tertanggal tali...

aku pernah jumpa kat tukang kasut, ada kakak tu sanggup gi hantar kasut dia yang berharga RM 25 kalau beli baru kat kedai, untuk dibaiki tapak dengan kos RM 20!

huh! siapa yang cerewet sebenarnya?

tehehehe...

Blog Widget by LinkWithin