CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Wednesday, February 04, 2009

kawan-kawan kawen

tak sangka seronok sharing blog ni... bila baca other people's blog...takla rasa so lonely in preparing for the wedding... thanx a lot everyone for linking me and for allll the tips yang ku dapat dari blog korang... macam diri ini yang memang pikir, prepare and produce my own, tanpa sapa2 punya help memanglaaa sangat memerlukan info2 terkini... thanx ladynoe for tips on photography...and xeea for kursus kahwin... and all the brides and brides -to bes on my list... iskk terharu gak sebenarnya...so anyways... bila siap je kad... ku kan hantar kepada korang semua... lau dapat datang..datangle... sebab... i think.. all of u are together with me during this ordeal..hehe k la bukan ordeal... tapi sikit la...

3 comments:

lady_daisy said...

ya betul betul betul.. sejak aku baca ladynoe punye misi barulah terbuke skit minda nie pasal bab kahwin.. sama gak ngan blog2 lain yang membantu memberikan idea dan pendapat yang bernas.. ilmu yang ader tu patut di kongsikan bersama.

Ladynoe™ said...

awww...im flattered..anyway, awak tanak share awak punya preparation?

xeea said...

oh oh.

*blushing*

yup. share lah. sharing is caring.

Blog Widget by LinkWithin