CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Sunday, January 18, 2009

Winter wedding of my dream

Ku dah jumpa my dream wedding! ha sila beli majalah pengantin baru bulan ni punye...... ku malas nak tunjuk kat sini,... gi beli sendiri... lagipun its the essential reading of all malaysian brides kan? mesti dah beli pun kan kan... kat bahagian belakang...bab wedding comment ada satu wedding tu.. buat winter wedding..haaaaa tu laa yang ku nak... huh senang skit nak cerita kat mak andam da ada contoh... isk..suker nye tengok...macam berangan nyer... tak kira... nak jugak nak jugak.... erm... minggu ni ku kena buat bajet kahwin... so serious bunyik nyer... takut pun ade gak.. eheh... bila dah siap nanti ku share keh.. tapi jangan teperanjat... kecik giler and simple gile... pengantin berbajet la katekan...huhu.... takpe... asal impian nak live together forever dengan abangku tercapai... hikhik... luv u!

3 comments:

xxxo said...

eh tuk keluaran februari ke mis D? ke januari yg ade gamba ashraf ngn bcl tuh? kalu feb, me blom bli lagikk.

Ms D said...

huhu...beli feb punya eh... cover Sari Yanti... tengok page 148- mm.. kite suka la tapi tak tau la mak andam nak buat ke tidak..huhu tak kira tak kira...

Dayu said...

nak beli tapi dh pegang boleh letak balik lak majalah tu
esok2 lah...

kawen 2009 ni mmg elok la berjimat
kata ekonomi tgh gawat kan
klau boleh smua nak DIY

Blog Widget by LinkWithin