CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Friday, August 07, 2009

Ujian Kesihatan Bakal Pengantin or HIV test

Semalam jam 2.30 after school ku pergila ke hospital pesakit luar untuk ujian kesihatan..setelah 2 KALI cubaan tak berjaya...haih

1-pergi ke klinik kesihatan sri gading-tak berjaya...tak de reagen--

'dah 3 minggu kitaorang order dik...tak sampai2...pergi ke hospital kat c4 la eh'

baiklah...........

2- pergila ke hospital dekat c4 dengan penuh SEMANGAT pagi2 mintak kuar sebab takde kelas, pastu...

'petang dik...2.30-4.30 sahaja'

BAIKLAH terima kasih........

COBAAANNNN....

okeh...thursday....rite after school pergila kan... dengan semangatnya...pakai nametag! sebab mengikut pengalaman...if pakai tag layanan lebih polite...soo daftar ok lagi...

tunggu kaunter 10 cik...

gi kaunter 10...hantar borang and sampul surat...and jangan lupa ic ye cik

baiklah terima kasih...

tunggu giliran nama dipanggil...tengok sekeliling....hai...H1N1 punya pasal...suma orang ber mask and aku jadik seram pulak...janganla aku gi sebab lain jangkit pulak tak pasal2...tengok ada gak orang lain gi bwk borang sama...berpasangan...nasib akula.... pasangan dah buat siap2 kat tempat dia...nak wat camna kawin orang jauh....huih...sekali lagi aku sedih...yang pasangan tu suma...tak berapa cukup sifat lagi....kasut sneakers comot2... budak br abis skolah yang masih gedik2 lagi tu.... dengan tak polite nye bercakap dengan nurse tu...hai...

anyway...
nama pun dipanggil... hulur jari...cchuutt! kena cucuk...sakit gak...tapi aku tak heran dengan darah so...TAPIIIIII KAN..haaaa ni nak share nih...benci kauuuu..sedih aku....

soalan satu: kerja mana ni.. . (dengan agak garang)
SM TEKNIK..

soalan dua: perkahwinan yang keberapa?

ERRKKK!!!!! cis...tau laaa aku dah lambat kawin!!! ke muka aku nampak tua sangat eh?? sedih aku tau...

hm.... aku pun jawab dengan garangnya jugak...PERTAMA....

malu2 gak dia....

dah...lepas tu... tunggu jap...dapat balik sampul surat dengan keputusan...

dah...balik....

sekian terima kasih...next entri pengisian borang....

1 comments:

nad nazira said...

awak..gi spital sementare kat ngn C4 tuh yerh.hadoii..cam garang je nurse tu. takutnye. kene amik ape 2 borang dari pejabat agama batu pahat ke wak?

Blog Widget by LinkWithin