CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Monday, September 28, 2009

dugaan datang lagi...

dugaan datang lagi...baru dapat call...wali ku accident...

hmm....

tahla...emo gila aku....
dahla tak lalu makan dah...pikir2 macam2...dapat lak berita macam nih...tak taulaa
dia kata tak teruk...insya Allah akan ada masa majlis...tapi...tak ke kesian?
dan buat aku pikir bukan2....ada maksud ke dugaan ni?ha?

along aku punya jawapan macam nyakitkan ati...bleh dia buat lawak...alaa senang je...tukar jela..pakcik sorang lagi...

eh ape dia ingat bleh main2 ke benda prosedur ni? dia tak pikir pasal yang nak ngadap isi borang ke hape ke bukan aku jugak yang buat?ape dia ingat kawin ni main pondok2 bleh suka2 ati je...benda2 prosedur ni aku da la psiko skit...tapi ..haih....

merentan merentan....

aku nak pejam mata bukak mata je dah 4 hb...bleh?

kesian gak kat pakcik aku tu...tapi...eeeeeeeeeeeee......................................BOLEHTAK BUKAN AKU YANG PIKIRRRRR!!!!!!!

AKU rindu mak......

doakan jelah berjalan lancar....

tu je lah yang aku boleh mintak....

3 comments:

Suzie said...

sabar D,tu bkn petanda apa2...mmg dugaan nak berkawen...lain2 org lain dugaannya.tenangkan diri n kalo boleh luahkan pada org yg sudi mendengar.

kita dulu jarang sakit tapi masa dkt2 nak kawen mmg mcm2 sakit dtg sampai give up...find ur closest companion ok?Take Care :-)

CINDELLYNA said...

it's okay....mybe ada hikmah disebalik kejadian ini...i pun accident time raya ke-4 minggu lepas..i am becoming a bride too...Alhamdulillah accident tak teruk. I wasn't injured.(sykur kepada Tuhan. Yr wali pun still boleh hadir yr majlis kan.=)

Allah mesti mendatangkan sebarang musibah beserta dengan hikmahnya. Bersabar ye...InsyaAllah ada balasannya.

Wish u luck on yr w-day day!=)

~ thalhazlin ~ said...

InsyaAllah sis. Kite pun akan sentiasa doakan awak agar segalanya berjalan lancar :) Amin..

Blog Widget by LinkWithin