CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Wednesday, March 11, 2009

CEritera hantaran.

semalam ada assignment...kena beli riben untuk majlis skola...so... inila alasan ku untuk singgah di kedai kawen favrite kat bdr aku ni... PESONA ANGGUN taman Budaya BP... hehe.. (agak2 aku iklan ni boss nak bagi extra disc tak eh..)

so...

dia ada offer kat aku..agak menarik la kan... rm250 for 7 hantaran, tinggal bawak barang jek...suma menda dia siapkan pejam mata siap...huhu sahih la untuk aku yang bertangan robot nih dan tak kesah langsung bab sentimental value sangatlaaaa sesuai.... cakap je kaler ape nak, tunjuk je bakul apa yang bekenan siapla...dalam masa 3 hari bleh siap... pikir2 macam mahal kan? tapi aku kira tolak tambah bunga yang membazir besepah satu rumah, reben begulung2 di setiap ceruk... habuk manik, sakit kepala nak pikir tema, kucing aku makan bakul or curik coklat..(ye kucing aku lagi teruk dari budak kecik) huh berbaloi sangat laaaa..... kan.. pastu kedai tu offer bunga telur 85 inggit sekotak jadik 65 inggit utk 50 piece.. lawa lak tu bunga stokin...dah orang asik buat bunga dip jek aku ni bukan suka ikut trend lawan trend jadik aku pilih bunga stokin..ala retro la tu

aku gilek sikit ari ni... ada nazir datang mintak tengok documentation sumer!!! argghhhhh..... tapi ape2hal ilangkan tensen tulis entri..tak kira tak kira.....

2 comments:

Rainani Jamalodin said...

Klau Rm250 for 7 hantaran... berbaloi sbb kat KL... 1 hantaran cost RM50..at least la.. basic je tu..

Ms D said...

a ah lagipun tak reti nak buat nanti tak lawa nangis...

Blog Widget by LinkWithin