CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Sunday, January 04, 2009

Perbincangan pemilihan barangan hantaran phase 1

okey..tadi gayut punya gayut campur bincang dulu2... consensus pertama ialah

tema: aku putih hitam dia: cokelat dan sewaktu dengannya. cokelat gelap ke terang ke bantai..

barang aku nak:

1. perfume- DKNY- be delicious night (sebab warna itam)
2. kasut
3.handbag
4. kain buat baju and tudung and brooch

barang dia nak

1. perfume-DKNY-be delicious men (sebab warna coklat)
2. kasut
3. belt & wallet set
4. baju t shirt sebab dia tak pakai kemeja and tie

ku tak letak brand for the bags and shoes bcoz ku tak reti laaa... tengok la yang sale and berkenan karang... budget bukan besar.. perfume 2 dah makan 5 ratuih... mak aih... mm.. lain2 nanti tambahan je la... kek ke sirih ke hape ke... dia 7 aku 9 kot... tu lau takde sedara mara gatal nak tambah hantaran la... takyah bebanyak, takdek orang nak tolong angkat...

2 comments:

Suzie said...

Ddddd is that Diana Djuraini yg ku kenal??Yayyy!!!Bestnye ;-).dah nak dkt2 kawen semua benda tak nak pk dah.yg ada dlm kepala WEDDING,WEDDING dan WEDDING.

~ms tepung~ said...

certain org yg suka branded sure carik brg hntaran branded..

for me janji suka dan within budget..bkn org lain sponsor pun.. duit sdiri & pasangan..so sukati kitalah kan?

Blog Widget by LinkWithin