CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Sunday, July 19, 2009

The Engagement

Alhamdullilah syukur....

semua sudah selesai....haih...lawak pun ada la... setelah seminggu berjeruk rasa, gaduh2 tinggi suara, tensen2 stress2..kejap je...klik2klik2 kamera(ooo...nilaaa perasaan artis bersama paparazzi) dah tu je? kenapa yang aku pegi stress seminggu tu? cik abang pun sama...dah lepas..tergelak bila pikir balik....

suma orang buat gimik...

pakcik aku pun...haih... datang tepat2 pkl dua...aku dah menahan air mata sebab cik abang dah call dah nak sampai sangat... (rombongan penuh jalan rumah aku...5 keta 1 van! hampeh kata bawak sikit jek...saje je ) yelaaa...rumah aku mana ada orang...senyap sunyi...nasib laaa ada kawan aku teman...lepas tu? cik abang pun tengah stress..dia tensen sebab wakil dia (macam hebat) dah takut2kan dia...tanya tu tanya ni nak cakap tu ni... sekali ..

dapat kat pakcik aku yang terlebih ramah kuar citer perang dunia kedua la jepun la...senyap trus mereka..(tapi aku rasa diorang lapa kebulur..yelaa..dah kul 3 pakcik aku tak abih citer zaman jepun lagi...hehehe lawak giler...

lepas tu...makcik2 aku da buat muka boring...lawak tul cik sah and cik mas...

"dia dah bukak cite panjang dah...baca katalog dulu la.."

pastu tiba2 mula2 suh cek cincin je..tetiba jadik sarung cincin trus! aku tak tau apa2 tiba kena serbu....maktuk yang sarung...aku dah tergelak2 malu gak..haih..

tu yang paparazzi menyerbu tu..aku sampai pening...last2 kamera aku yang tak banyak gambar..takpela...nanti aku kumpul sikit2 dari diaorang...

pastu makan....

nasik jagung and ayam masak merah and daging beriani (kot) masa makan senyap sunyi gak...sedap la tu... haaa indah gak katering...kemas and bersih je rumah tak kecah...thanx to 4 heroes ..students ku pinjam wat keja.. 2 hari gak diorang bertungkus lumus kemas rumah aku...upah mcD and KFC and duit top up sket...budak2 baik ...aku doakan diorang score SPM thn ni....
diorang sibuk makan..aku sibuk bergambar...tak pedulik dah orang lain... layan kengkawan je ..
aku hepi sangat...nurul pun dapat datang..dapat tengok baby baru dia...za teman aku macam aku teman dia masa dia tunang...eleh...dia suka tu jadik bujang kejap...haha... semua orang ketawa mesra...encik tunang (skang dah boleh panggil encik tunang!haih malu jap) berkenalan dengan kawan2 lelaki sekolah ku... nampak boleh on...isyh...ku suka sebab majlis bukan jenis solemn and serious macam sesetengah majlis yang aku penah pegi...so my majlis pun dapat la jadi like me..altho small and simple but still joyous and full of laughter (altho b4 dat..jenuh dah nangis..haih taknak ingat la...lupakan..)

well...these are the pics...enjoy...




p.s: thanks to everyone who made this day happen for me! you know you are....

7 comments:

modusoperandi111209 said...

tahniah utk awk!

Rainani Jamalodin said...

Congrate Makanda..hehehe.. Sonoknya tgk kengkwn nk bina masjid.. hehehe.. lepas ni JM plak..

Saiful Fazli Ramli said...

ND LALA NETWORK mempelawa anda semua menyertai program keusahawanan e-dagang. Perniagaan baru di Malaysia yang di sahkan oleh kerajaan. Kami adalah rakan niaga strategik TEKUN NASIONAL
lawat blog www.e-commercenetworkteam.blogspot.com sertai kami sekarang!

airieyna said...

HOORAY!!! Congrats D..hehehe
bonda: saya lambat lagi hehehhe..
pressure nih kakkaka

Suzie said...

nnti wedding awk kita dtg ye...congrats D

awk dah byk bersedih,now masa utk gembira.

Nurulhuda Abu Bakar said...

congrats on ur engagement!!! =)

Quiyah said...

congrats!

Blog Widget by LinkWithin