CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

My Random Musings

Powered by Stuff-a-Blog

Wednesday, August 20, 2008

long distance relationship

long-distance relationship are hard....

memang seronok bila memikirkan yang pasangan kita takkan cepat bosan.... because to tell you the truth? men are simple creatures... dia memang cepat bosan, kita pun kalau hari2 tengok benda sama akan bosan... dengan PJJ (percintaan jarak jauh) rindu sentiasa di hati.... tapi...kekadang ku jeles juga tengok pasangan keluar makan hari2 bersama2...yang ku boleh buat cuma call saja.... peh nasib baik CELCOM adakan 1+3 plan, bolehla bercinta sakan.... yelah... free call...24 hrs a day.... ku rasa inilah antara sebabnya kami boleh bertahan....takda alasan tak call! tentang wedding preparations? hmmm nak tak nak memang kena fikir semuanya sendiri...tapi bagus juga...i get to choose what i want! remember pengantin lelaki cuma accessory! haha.... jahat.... at least i get to see him once a month.... terpikir pula wives of men yang kerja kat plantar minyak tu, or sailors, or teachers yang kena mengajar sorang utara sorang selatan, ni kira ok la kan ku dan abangku share the same state! cuma daerah je berbeza, so hey.....life's not so bad... well then...on to the WEDDING PREPARATIONS! God give me strength.... yaaaarghs....

1 comments:

papaya said...

I want to see my fiance as often as I can before marriage..Because you have to see the same person 1st thing u open ur eyes and the last person when u go to bed..
Why not practice now?
And we quarrel a whole lot more when see each other everyday.. But we ended up getting to know each other better after each quarreling =)

Blog Widget by LinkWithin